Fierce

Fierce

27 August 2012

L'atomium et Paris

Ameeriklased, šveitslased, sakslased, venetsueellased, ekuadoorlased, mehhiklased, leedukad, norrakad, soomlased, eestlased, brasiillased, uus-meremaallased, inglise keel, prantsuse keel, hostel, tasemel toit, Liege, linn, vaatamisväärsused, suured rahvamassid, workshopid, konsultatsioonid, lauajalka, baarid, restoranid, noorukid, energizerid, mängud ning talendishow - pretty much sums up mu viimased neli päeva, sest nagu mainitud sain käisin aastaalgusseminaril Liege'is ning sinna kogunesid kokku kõik, kes selle vahetusaasts Belgias veedavad.
Kõigepealt trippisime Saaraga rongidega ringi ise midagi aru saamata jaaa saime üle pika aja eesti keeles lobiseda(felt so good!) ning rongijaama jõudes kohtusime osade õpilastegs. Edasi trippisime jala oma hostelisse ning seal algas tutvumine. Kohe saime tuttavaks ühe imearmsa Soome tüdrukuga, kelle nimi on Tiina. Hiljem muidugi tutvusime teistega ka ja söögilauas istusin ma juba väga rahvusvahelise seltskonnaga koos ja nalja oli nabani.
Üksikasjalikult igast päevast rääkima ei hakka aga üks õhtu sai välja söömas käidud ja hiljem baaris lõbutsetud(täiesti legaalselt ning koos täiskasvanud YFU vabatahtlikega) ja melu jätkus veel hostelisgi.
Üks päev ekslesime linnas ringi ja hiljem õhtul tegime Belgia quizzi as well. Meie tiim pretty much võitis kuigo võitjat ei teadvustatud.
Eile tulid hostvanemad kõigile järgi ning toimus talendishow. Meie laulsime suure grupiga Sepapoisse 7s keeles ja saime suure aplausi osaliseks. Korra käisid õpilased veel ka linna peal ja mina ning Hanna sõime nutellaga creppe, nii hea!
Also saime magnificent uudised, et juba kuu aja pärast kohtume sama seltskonnaga, et lõbustusparkki minna ja siis jälle veebruaris, et PARIISI SÕITA, WOHOOO!!!

Kuna aga minu hostema on praegu Roomas puhkusel siis olen mina ajutiselt 5 päeva ühe teise perekonna juures Brüsselis. See maja siin on suuuurepärane ja pere ise ka väga-väga armas! Aahh, see võib küll väga tänamatuna kõlada, kuid nad võiksid mu actual hostpere olla.. :D


Igatahes, majad on siin kitsad kuid kõrged, inimesed tervitavad põsemusiga, toas käiakse jalatsitega, süüakse palju ja korraga ning piim maitseb siin naljakalt(ja kehtib 2-3 kuud).


À bientôt, bisous!



PS! Eesti keel kergelt longab st et raske on õigeid sõnu leida ja end väljendada.

No comments:

Post a Comment